Ophalen metalen

Ophalen metalen

Vermetal verzamelt alle metalen om deze te sorteren en vervolgens te ontdoen van hun onzuiverheden. Deze gezuiverde metalen worden dan voorbereid om te leveren aan de ovens van de metaalindustrie. De voorbereidingen vragen echter wel wat werk, maar Vemetal bezit over al de middelen om van kleine tot enorme metalen constructies te slopen en verwerken.

Ophaalmogelijkheden

Plaatsen container

We komen bij u een container plaatsen*, die u vervolgens zelf kan opvullen tijdens uw werken. Vervolgens komen wij de container ophalen.

De standaardmaten van onze containers zijn: 10m3, 20m3, 30m3  en 40m3. Normaal is een container binnenkant 6 meter lang en 2,30 meter breed, maar we kunnen ook kortere containers (tot 5 meter) of langere (tot 7,5 meter) leveren.

 

We hebben ook gesloten containers (zeecontainer) en zelfs waterdichte containers met een hydraulisch dak. Stel uw vraag, we vinden ongetwijfeld de gepaste container.

* Het plaatsen en afhalen van de container is inbegrepen in de schootprijs bij een minimum opgehaalde hoeveelheid.  Contacteer ons voor de specifieke voorwaarden 

Daarnaast beschikken we ook over een vrachtwagen met grijpkraan om eventueel kleinere hoeveelheden rechtstreeks te laden. Indien u kleine hoeveelheden non-ferro’s wenst te sorteren kunnen we u magazijnbakken van 600 liter of 2m3 aanbieden.

Voor grote hoeveelheden of speciale afmetingen kunnen we zeer vlot transporteurs inzetten met kipper-oplegger of diepladers.

Rechtstreekse ophaling

Wij komen met onze wagen uw schroot ophalen en nemen dit ook meteen mee. Indien u zelf niet kunt laden hebben we onze vrachtwagen met grijpkraan om dit voor u te doen. Gewichten tot 3 ton zijn geen probleem.

Onze transportmogelijkheden

Afzetcontainer

Een afzetcontainer wordt geplaatst en later opgehaald wanneer u deze hebt gevuld met schroot. We hebben ze in verschillende maten en soorten. Klik hierboven op 'Meer info over onze containers en bakken' voor meer details

Aangepast vervoer

Wanneer het schroot niet in een container past dan kunnen wij zeer vlot aangepast transport regelen. We kunnen steeds op korte termijn opleggers, platte wagens, huifwagens of diepladers met of zonder begeleiding regelen. Het langste transport was tot nu toe 23 meter, het zwaarste stuk was 55 ton .