Werkwijze

Hoe gaan we te werk?

Het is belangrijk dat je als bezoeker onze werkwijze volgt zodat jouw en onze veiligheid steeds gewaarborgd is.

 

U heeft 2 keuzes:

Stap 1: meld je aan bij de receptie

Voordat je het werkterrein oprijdt, moet je je aanmelden bij de receptie. Daar kunnen we je uitleggen waar je terecht kan voor je goederen. De receptie vind je onmiddellijk rechts als je het terrein oprijdt.

Stap 2: Ga naar de aangegeven plaats

Aan de receptie vertellen we je waar en wanneer je je goederen mag afleveren. Ga naar de afgesproken plaats en parkeer je voertuig op een veilige plaats.

Stap 3: Ga naar de receptie voor de afrekening

Ga terug naar de receptie en daar krijg je de afrekening van de geleverde producten. Ben je BTW-plichtig, dan mailen wij u de afnamenota zodat u ons een overeenkomstige faktuur kan opmaken.

Stap 1: Afspraak maken

U maakt een afspraak door ons te bellen op +32 (0)3 888 66 06. Vervolgens spreken we samen een ophaaldatum af. Vanaf 2000 kg. is de ophaling gratis. Bij kleinere hoeveelheden rekenen we transportkosten aan.

Stap 2: We komen uw metalen ophalen

Voor het ophalen van de metalen zijn er 2 mogelijkheden. Zo kunnen we een container plaatsen of kunnen we de goederen rechtstreeks ophalen.

Stap 3: U ontvangt uw betaling

Na de ophaling mailen wij u een afnamenota. Heeft u een BTW-nummer dan stuurt u ons een overeenkomstige faktuur. Bent u particulier dan komt u afrekenen op kantoor.